Ugentlige arrangementer for foreningens medlemmer, gæster og interesserede

Indendørs skydning

Med riffel, pistol og revolver kaliber .22 samt luftriffel og luftpistol.

Udendørs skydning

Med pistol, revolver og riffel af forskellig kaliber.

Bueskydning

Træningen foregår udendørs mandag kl. 17.00-18.00.

Der kan også forekomme "uofficielle" aktivitetsdage som fx. specielle arrangementer.

Alle aktiviteter er ved Tønderhallerne, med mindre og anden lokalitet fremgår af aktivitetskalenderen.

Et bestyrelsesmedlem kan holde banen åben en time eller to uden for den normale træning, fx. en "uofficiel" aften.

Firmaskydning

Giv jeres medarbejdere eller kunder en helt speciel og uforglemmelig oplevelse!

Vi tilbyder et skræddersyet firmaarrangement for medarbejdere, hvor varighed og indhold aftalers på forhånd.

Oplevelse 1 - Skydning med riffel:

• Demonstration, instruktion, samt skydning med kaliber .22 riffel.
  • 5 prøveskud og konkurrence med 20 skud.
  • Der er mulighed for at se foreningens øvrige våben.
  • Maksimal holdstørrelse 30 deltagere.
  • Ved et deltagerantal på 30 personer må arrangementet forventes at tage ca. 2-3 timer.

Pris: 150,- kr. pr. deltager. Minimum 5 personer.

Oplevelse 2 - Skydning med pistol omfatter:

• Demonstration, instruktion, samt skydning med kaliber .22 pistol.
  • Konkurrence med kaliber .22 pistol med 5 prøveskud og 3x10 skud.
  • Der er mulighed for at se foreningens øvrige våben.
  • Maksimal holdstørrelse 30 skytter.
  • Ved et deltagerantal på 30 personer må arrangementet forventes at tage ca 3-4 timer.

Pris: 200,- kr. pr. deltager. Minimum 5 personer.

Oplevelse 3 - Skydning med riffel og pistol omfatter:

• Demonstration, instruktion, samt skydning med kaliber .22 riffel.
  • 5 prøveskud og konkurrence med 20 skud.
  • Konkurrence med kaliber .22 pistol 5 prøveskud og 3x10 skud
  • Demonstration af grovvåben: 9mm pistol og kaliber .357 MAG revolver. (Dette kun når arrangementet foregår udendørs).
  • De 3 bedste skytter fra pistolkonkurrencen får lov at prøve 5 skud 9mm pistol og 5 skud .357 MAG revolver. (Dette kun når arrangementet foregår udendørs).
  • Der er mulighed for at se foreningens øvrige våben.
  • Maksimal holdstørrelse 30 skytter.

Pris: 300,- kr. pr. deltager. Minimum 5 personer.

NB: Ved alle angementer kommer der yderligere et honorar på 500,- kr. til hver skydeinstruktør / skydeleder.

Skole DM i skydning

Skole DM i skydning er en turnering, hvor hele klassen kan deltage. Eleverne deles op i hold á fire. Træningen og den indledende runde afvikles i oktober og november af den Skytteforening Sydvest. De 20 bedste hold fra landsdelen går videre til turneringen, og vinderne går videre til en landsfinale i Vingsted i slutningen af ​​november.
Hvis din skole er interesseret i at deltage i Skole DM i skydning, er du velkommen til at kontakte Skytteforeningens formand via e-mail (formand@skytteforeningsydvest.dk)
OBS: i sæsonen 2023 er der ingen Skole DM i skydning i Skytteforening Sydvest.

Skole DM i skydning foregår i DGI regí. Her kan du læse mere

Handicapskydning

Handicapforeninger er velkomne til at kontakte Skytteforening Sydvest for at aftale arrangementer. Kontakt SKytteforeningens formand via e-mail (formand@skytteforeningsydvest.dk)

Private arrangementer

Private arrangementer følger programmerne for oplevelserne 1, 2 og 3 som beskrevet ovenfor under Firmaskydning.

Hvis du ønsker et specielt arrangement, der omfatter mere end vores standard oplevelser, er du velkommen til at kontakte Skytteforeningens formand via e-mail (formand@skytteforeningsydvest.dk)

Aktiviteter for skoler, efterskoler og andre foreninger for børn og unge

Foreningen fokuserer især på at aktivere børn og unge, på arrangementer for skoler og efterskoler og særlige aktiviteter for handicappede.

Hvis din institution er interesseret i at sætte et specielt arrangement op, er du velkommen til at kontakte Skytteforeningens formand via e-mail (formand@skytteforeningsydvest.dk)

Kurser

af forskellig relevans for foreningens skytter, specialkurser for skydeledere afholdes i foreningens regi.

OBS

I forbindelse med regeringens bandepakke der trådte i kraft 1.1.2018 er foreningen forpligtet til at registrere al våbenudlevering.

Alle deltagere i Skytteforeningens arrangementer skal registreres og vise gyldig legitimation før man får udleveret våben og ammunition.

Der er 0 alkoholpolitik. Har en deltager drukket alkohol eller har indtaget euforiserende stoffer kan denne ikke deltage i skydningen.